19.10.2025
בית האריזה של תאגיד "צמח אבוקדו" עבר היום בהצלחה מבדק בינלאומי לבטיחות מזון – BRC – בציון AA+ שהוא הגבוה ביותר. מדובר בתקן הנחשב כמחמיר ביותר בתחום המזון, שנכתב על ידי איגוד הרשתות הקמעונאיות באנגליה, ונועד להבטיח את איכות ובטיחות המוצרים בהתאם לחקיקה האירופאית.
התקן מיועד למפעלי מזון ומפעלי אריזת מזון המעוניינים לייצא לרשתות השיווק הגדולות באירופה ובעולם, והוא מתייחס בהקפדה רבה למערכת ניהול האיכות ובטיחות המזון, סביבת ותשתיות המפעל, בקרות ייצור, בקרת התהליכים, מבנה ארגוני וסמכות ניהולית.
ענת לשם מנכ"ל צמח אבוקדו ציינה כי את ההכנות למבדק הובילה טל כהן, מנהלת אבטחת האיכות ב"צמח אבוקדו", היא הודתה לכל העובדות והעובדים שנרתמו וסייעו לצלוח את המבדק בהצלחה מרובה.
בית האריזה שלנו מטפל באריזה ושיווק עשרות אלפי טונות פרי אבוקדו, מנגו ותירס המגיע ממטעי ושדות יישובי עמק הירדן, דרום הגולן, עמק המעיינות וגליל תחתון.
